ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi

Mrt

104 yıl önce, kahraman ordumuzun itilaf devletleri karşısında kazandığı zaferi, Çanakkale´yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı, Tarih öğretmenlerimiz İlkay Kökten, Nurdan Güngören, Müzik öğretmenlerimiz Atakan Canata, Murat Özkök önderlediğinde hazırladığımız 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı ile minnet ve rahmetle andık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulünün 98. yılı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

Hat Şanatçısı Özdemir ŞENOVA´nın söyleşisi

Öğretmenler Günü Programımız

İlçe Müftülüğünde Görevli vaiz Aşır TOPRAK öğrencileri bilgilendirdi.

Sultandere Cami İmamı Yaşar Badır Kur´an-ı Kerim okudu.

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA TÖRENİMİZ

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Önceki senelerde de olduğu gibi spor etkinlikleri ve yarışmalar yapıldı.

May

Okulumuzda Erasmus+ kapsamında Nature As A Story adlı proje yürütülmektedir.

8-12 mayıs tarihleri arasında İtalya, İspanya ve Estonya dan gelen ortaklarımızı misafir ettik.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necmi ÖZEN i ziyaret ettikten sonra okulumuzda yıl boyunca yapılan resim ve fotoğraf çalışmalarının yanı sıra bilimsel projelerimizi de kendilerine tanıttık.

3 gün boyunca ortaklarımızla proje toplantıları yaptık ve kendilerine Eskişehir i ve ülkemizi tanıttık.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

Mrt

Tarih Öğretmenimiz İlkay Kökten´in ve edebiyat öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinliğimiz.